terça-feira, 5 de julho de 2016

Bulgur com pimentos

Doses: 2 Tempo: 30min Preparação: lume Dificuldade: fácil

Ingredientes:


  • Cebola (1/2)
  • Pimento verde (1)
  • Pimento vermelho (1)
  • Azeite
  • Bulgur (1 xícara)
  • Flor de sal
  • Pimenta
  • Paprika fumada em pó
  • Noz moscada

Modo de Preparação:


Descasque e pique a cebola. Leve a refogar numa frigideira larga, em lume baixo, com um fio de azeite.

Lave e retire as sementes dos pimentos. Corte em pedaços pequenos e adicione ao refogado.

Tempere com sal, pimenta, paprika e noz moscada. Vá mexendo sempre até os pimentos estarem cozinhados.

Entretanto, coza o bulgur como se fosse cuscuz: 1 xícara para 2 de água. Mexa com um garfo.

Quando o bulgur estiver pronto, junte ao refogado e envolva tudo. Bom apetite! :)

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Bulghur with peppers

Portions: 2 Time: 30min Preparation: stove Difficulty level: easy

Ingredients:


  • Onion (1/2)
  • Green pepper (1)
  • Red pepper/Paprika (1)
  • Olive oil
  • Bulghur (1 cup)
  • Salt
  • Pepper
  • Smoked powder paprika
  • Powder nutmeg

Steps:


Peel and finely chop the onion. Heat a big pan over low heat with olive oil and softly fry the onion.

Meanwhile wash, de-seed and finely dice the peppers. Add them to the pan.

Season with salt, pepper, smoked paprika and nutmeg. 

Afterwards bring 2 cups of water to boil to cook the bulghur. When the water is done boiling, turn off the heat, add 1 cup of bulghur and mix with the help of a fork.

Finally add the bulghur to the cooked peppers so it absorbs the flavour. Enjoy! :)

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