Bulgur com pimentos
Doses: 2 Tempo: 30min Preparação: lume Dificuldade: fácil
Ingredientes:
- Cebola (1/2)
- Pimento verde (1)
- Pimento vermelho (1)
- Azeite
- Bulgur (1 xícara)
- Flor de sal
- Pimenta
- Paprika fumada em pó
- Noz moscada
Modo de Preparação:
Descasque e pique a cebola. Leve a refogar numa frigideira larga, em lume baixo, com um fio de azeite.
Lave e retire as sementes dos pimentos. Corte em pedaços pequenos e adicione ao refogado.
Tempere com sal, pimenta, paprika e noz moscada. Vá mexendo sempre até os pimentos estarem cozinhados.
Entretanto, coza o bulgur como se fosse cuscuz: 1 xícara para 2 de água. Mexa com um garfo.
Quando o bulgur estiver pronto, junte ao refogado e envolva tudo. Bom apetite! :)
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Bulghur with peppers
Portions: 2 Time: 30min Preparation: stove Difficulty level: easy
Ingredients:
- Onion (1/2)
- Green pepper (1)
- Red pepper/Paprika (1)
- Olive oil
- Bulghur (1 cup)
- Salt
- Pepper
- Smoked powder paprika
- Powder nutmeg
Steps:
Peel and finely chop the onion. Heat a big pan over low heat with olive oil and softly fry the onion.
Meanwhile wash, de-seed and finely dice the peppers. Add them to the pan.
Season with salt, pepper, smoked paprika and nutmeg.
Afterwards bring 2 cups of water to boil to cook the bulghur. When the water is done boiling, turn off the heat, add 1 cup of bulghur and mix with the help of a fork.
Finally add the bulghur to the cooked peppers so it absorbs the flavour. Enjoy! :)
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